Workshop-uri de industrie muzicala la ROMANIAN CREATIVE WEEK

INDIERO ON TOUR este o initiativa a Asociatiei Indiero a producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania, care cuprinde o serie de evenimente ce se vor desfasura in mai multe orase ale tarii. In cadrul evenimentelor vor avea loc workshop-uri de industrie muzicala destinate tinerilor artisti, producatori si editori independenti de muzica.

Pe 5 iunie, la Iasi, in cadrul Romanian Creative Week, va avea loc prima editie a INDIERO ON TOUR. Doritorii sunt invitati intre 11:00 si 15:00 in Sala Voievozilor  din Palatul Culturii, unde o serie de profesionisti in domeniu le vor prezenta informatii despre exploatarea in online a operelor muzicale, platforme utile, studii de caz , surse de venituri in industria muzicala etc. Participarea este gratuita.

Invitati la aceasta editie a INDIERO ON TOUR sunt:

Anca LUPES – Director Executiv Indiero (Asociatia producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania), Fondator al conferintei internationale Mastering The Music Business.

Primul absolvent al unui Master in Music Business la Berklee College of Music (SUA), Anca Lupes este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca, creator de cursuri si trainer.

Bogdan MAXIM – co-fondator ROTON Music

Bogdan Maxim este cofondatorul uneia dintre cele mai longevive si de succes case de discuri din Romania – ROTON Music. De numele Roton se leaga artisti de succes intern si international cum ar fi INNA, AKCENT, MANUEL RIVA, FLY PROJECT, JEAN GAVRIL etc.

Dan MURARU – co-fondator ROTON Music

In echipa ROTON Music, Dan este expertul in export muzical, el fiind cel care va dezvalui – prin prisma colaborarii cu artisti ca INNA, AKCENT, FLY PROJECT, MIHAIL etc – amanunte despre cum poti extinde cariera unui artist român in alte tari ale lumii.

Florin LUCHIAN – Lector Univ. Dr. la Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi. 

Florin Luchian este manager artistic și coach cu peste 15 ani de experiență în consultanță și în coordonarea proiectelor artistice, lucrând frecvent cu artiști din diverse domenii. Din 2015 devine titularul disciplinei Management muzical în cadrul Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași, încurajând tinerii muzicieni să construiască și să dezvolte cariere de succes.

Mihai LUPU – Digital Project Manager, ROTON Music

Mihai Lupu este omul din echipa Roton care orchestreaza campanii digitale pentru artistii din portofoliul casei de discuri.

INDIERO ON TOUR este organizat de Asociatia Indiero in parteneriat cu Roton Music si Romanian Creative Week si este sponsorizat de MERLIN.

Mai multe detalii pe www.romaniancreativeweek.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *