INDIERO ON TOUR – WORKSHOP-URI DE INDUSTRIE MUZICALA LA JAZZ IN THE PARC

INDIERO ON TOUR este o initiativa a Asociatiei Indiero a producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania, care cuprinde o serie de evenimente ce se vor desfasura in mai multe orase ale tarii. In cadrul evenimentelor vor avea loc workshop-uri de industrie muzicala destinate tinerilor artisti, producatori si editori independenti de muzica.

Pe 4 septembrie, la Cluj-Napoca, in cadrul Jazz In The Parc, va avea loc cea de-a doua editie a INDIERO ON TOUR. Doritorii sunt invitati intre 11:00 si 16:00 spatiul special amenajat din Iulius Parc, unde o serie de profesionisti in domeniu le vor prezenta informatii despre exploatarea in online (YouTube/Spotify) a operelor muzicale, promovare in social media, platforme utile, studii de caz , surse de venituri in industria muzicala etc. Participarea este gratuita.

Invitati la aceasta editie a INDIERO ON TOUR sunt:

ANCA LUPES – Director Executiv Indiero (Asociatia producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania), Fondator al conferintei internationale Mastering The Music Business.
Certificata Master in Music Business la Berklee College of Music (SUA), Anca Lupes este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca, creator de cursuri si trainer. Anca a dezvoltat, organizat si predat cursuri de Impresariat artistic si Organizare de spectacole, dar si seriile de cursuri Industria Musicala Explicata (IME) si Marketing Online pentru Artisti si Echipele Lor.

MARIAN HURDUCAS – Online Marketing & strategy consultant/Necktie Agency
Marian Hurducaș este consultant de comunicare și strategie de marketing, cu peste 15 ani de experiență în industrie.
A coordonat, implementat sau elaborat strategii de comunicare digitală pentru evenimente și festivaluri de anvergură, precum Transilvania International Film Festival și a lucrat cu branduri precum Sykes România, Transilvania Film, România Neîmblânzită, FAN Courier, GPeC sau bilete.ro.
Realizează HURDUcast, unul dintre primele podcasturi din România care a ajuns pe locul 1 în Apple Podcasts în prima lună de la lansare și pentru care a realizat aproape 100 de interviuri cu persoane publice, antreprenori sau oameni de comunicare și marketing.
În același timp, este project manager și strategul de marketing și comunicare din spatele Murdar, primul podcast de ficțiune din România.
Marian este deseori speaker la evenimente de profil precum Social Media Summit by Revista Biz, Webstock, GPeC, Startup Your Life by start-up.ro & Internet Corp, SO Meetups by Social Smarts. De asemenea, susține traininguri la Naked PR, Dalles GO, Școala GPeC sau pentru departamentele a diverse companii.

ALIN STOICA – Fondator @Socialgen / Social Media Advisor.
Social media este cea de-a doua dragoste a sa (prima e Oscar, catelul lui). Este un consultant de social media stabilit in Bucuresti care ajuta artisti, branduri si business-uri sa creeze strategii de social media care sa functioneze si sa foloseasca social media pentru a creste in online! Este si fondatorul agentiei boutique de social media, SocialGen.
Cu 7 ani de experienta in industria muzicala, este pasionat de orice este legat de social media si marketing. Experienta il ajuta sa implementeze strategii care livreaza rezultate. Iubeste sa ajute business-uri si artisti sa creasca si sa se dezvolte in online si nu numai.

MIHAI LUPU – Digital Project Manager, ROTON Music
Mihai Lupu este omul din echipa Roton care orchestreaza campanii digitale pentru artistii din portofoliul casei de discuri.

INDIERO ON TOUR este organizat de Asociatia Indiero in parteneriat cu Asociatia Fapte si este sponsorizat de MERLIN.
Mai multe detalii pe aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *