INDIERO ON TOUR 2022 – 26 MAI, IAȘI

Stiai ca in 2020 Youtube a platit pentru muzica incarcata pe platforma peste 4 milarde de dolari (cu 1 miliard mai mult decat in 2019)? Dar ca in 2021 peste 72.000 de artisti au castigat mai mult de 15000$ /an din muzica incarcata pe Spotify?

Cifrele acestea cresc de la an la an si anii de pandemie au aratat ca muzica inregistrata poate deveni o sursa de venit din ce in ce mai importanta pentruun muzician.

Dar ca sa te numeri printre cei care reusesc sa castige sume relevante din muzica digitala, trebuie sa stii cum sa iti promovezi si sa-ti vinzi muzica mai eficient.

Workshopurile IndieRO on Tour te ajuta sa intelegi mai bine cum functioneaza online-ul, care sunt capcanele in care poti sa cazi si ce anume trebuie sa faci pentru ca sumele pe care le poti castiga din muzica digitala sa creasca repede.

Daca iti produci singur muzica, vino pe 26 mai in Sala Procopiu de la Palatul Culturii sa te intalnesti cu specialistii care iti pot explica simplu si usor de inteles, cum sa faci sa castigi mai mult din online si din muzica inregistrata in general.

Intre speakerii confirmati pana acum mentionam: Calin Clej – Marketing Manager/Honor; Carina Sava – Founder/Watermellon Agency, Cristina Chirea – Digital Marketing Specialist/Code Evolution, Dan Fintescu – Program Manager/KissFM, Dylan Heneck – COO/SubmitHub, Vlad Mercori – Co-founder/StakeBorg.

Acest eveniment este organizat de IndieRO in colaborare cu Romanian Creative Week (RCW) si ROTON Music si sponsorizat de MERLIN.

Accesul la conferinta este GRATUIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *