INDIERO ON TOUR LA SIBIU GUITAR MEETING

INDIERO ON TOUR este o initiativa a Asociatiei Indiero a producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania, care cuprinde o serie de evenimente ce se desfașoară în mai multe orașe ale țării. În cadrul evenimentelor au loc workshop-uri de industrie muzicala destinate tinerilor artisti, producători și editori independenți de muzică.

Pe 10 septembrie, la Sibiu, în cadrul evenimentului SIBIU GUITAR MEETING, a avut loc cea de-a patra ediție a INDIERO ON TOUR. Incepând cu ora 12:00, in fata a aproximativ 20 de participanti, la Muzeul Astra, o serie de profesioniști în domeniu au prezentat informații despre exploatarea în online (YouTube/Spotify) a operelor muzicale, promovare în social media, platforme utile, studii de caz, surse de venituri în industria muzicală etc.

Participarea a fost GRATUITĂ.

Invitați la această ediție a INDIERO ON TOUR au fost:

ANCA LUPES - Director Executiv Indiero (Asociatia producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania), Fondator al conferintei internaționale Mastering The Music Business.
Certificata Master in Music Business la Berklee College of Music (SUA), Anca Lupes este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca, creator de cursuri si trainer.

COSMIN IONESCU a fondat agenția Overground Music alături de colegii săi în 2013, iar de atunci lucrează alături de unele dintre cele mai importante nume ale scenei românești de alternative rock: byron, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Grimus, Lucia și mulți alții. Este preocupat de strategii de imagine și de narativele din spatele imaginilor artiștilor, ca și de diversele feluri de a comunica aceste imagini atât online cât și offline. A fost invitat ca speaker la conferințe internaționale de profil precum Mastering the Music Business (RO), Indirekt (RS) sau Westway Lab (PT). În cadrul Mastering the Music Business Cosmin este Music Program Director al festivalului de showcase.

COSMIN SIPOȘ - Managing Partner & PPC Expert la Kooperativa 2.0 (agenție de comunicare integrată), cu o experiență de 4+ ani în marketing digital și know-how aprofundat în promovarea evenimentelor culturale și muzicale în mediile online.